Gość Nikola Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 W jakim czasie powinna byc przeprowadzona operacja nastawiania nosa.? Mam złamany nos, dokładniej 1/2 kości nosowej dalszej( stało się to w czwartek rano ok. 8.30). Czytałam w internecie że zabieg nastawiania nosa powinien być przeprowadzony jak najszybciej. Mi wyznaczyli termin na poniedziałek.Czy to nie za późno.? Jak wogóle wygląda taki zabieg.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2010 Zgodnie z polskim prawem operacje pilne, w stanach nie zagrażających bezpośrednio życiu odbyć muszą się w ciągu 14 dni od zgłoszenia się do lekarza. Ale to prawo, które w polsce jest beznadziejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi