Gość Przemek Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2010 Kilka miesięcy temu zauważyłem, ze moje jądro jest większe od lewego i trochę mnie ono pobolewa.Nie jest to mocny ból ale przeszkadza mi. Może ma to jakiś związek z płaskostopie, może jakaś kość uciska jądro. Boli mnie także czasami z prawej strony na dole pleców przy pochylaniu się do tyłu. Odczuwam także takie powiększone żyłki albo przewody w okolicach tego jądra. Nie ukrywam, że często się masturbuje, ale na wszelki wypadek już zaprzestałem. Mam 15 lat i z góry dziękuję za pomoc.Jak byłem mały (tj ok 5 lat miałem wtedy) miałem wodniaka jądra tylko nie pamiętam którego. Na szczęście dobrze się to skończyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2010 Pana objawy nie mają związku z płaskostopiem. Ból kręgosłupa to również inny problem, może skrzywienie kręgosłupa? Opis wskazuje raczej na żylaki powrózka nasiennego, stąd pobolewania jądra. Radzę skonsultować się z urologiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przmek Opublikowano 17 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2010 No dobrze żylaki, ale żeby od razu całe jadro powiększone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość krzys Opublikowano 15 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2011 boli mnie prawa strona podbrzusza lądro mam jakby powiększone, byłem u urologa nic nie stwierdził co robić ból jest coraz mocniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi