Gość Kinga Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Panie Doktorze, 6 lat temu miałam operacje wycięcia wyrostka robaczkowego. Tydzień temu pod skórą na bliźnie wzdłuż cięcia pojawiła się krew i nie wiem od czego. Czy mogło się stać coś we wnętrzu brzucha co by doprowadziło do tego. A wczesniej blizna była twarda a teraz jest miękka. Często jeszcze odzczuwam bóle w okolicy blizny. Czy mam się z tym zgłosić do lekarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Trudno bez badania określić co się dzieje, czy aby na pewno jest to krew pod blizną. Może nadwyrężyła Pani sobie okolicę blizny w powłokach brzusznych. Najlepiej w tej sprawie udać się bezpośrednio do lekarza. Po tak długim okresie po zabiegu nie powinny dziać się jakieś niepokojące rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi