Gość Adam Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2010 Wczoraj w złości walnąłem pięścią w ścianę. wygrała ściana. mam złamaną 5 kość śródręcza bez przemieszczenia. gips na 3 tygodnie. jak mi zakładali gips to pielęgniarka powiedziała że zostanie ślad. najbardziej boję się że coś się źle zrośnie i stracę czas i zdrowie na lataniu po lekarzach. wiem że jestem sam sobie winny bo mogłem nie walić ręką w ścianę. jakie są rokowania w takim wypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2010 Bez zdjęcia i badania niestety nic nie mogę powiedzieć. Jeśli nie ma przemieszczenia to naprawdę ryzyko komplikacji jest niewielkie. Po 3 tyg. zostanie wykonane kolejne zdjęcie rtg. Wtedy wyjaśni się czy nastąpił prawidłowy zrost kości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi