Gość Daniel Opublikowano 23 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2010 Witam -- 4 tygodnie temu miałem usunięty wyrostek - we wypisie am ropowicze zapalenie wyrostka --i naciek zapalny w okolicy kątnicy wyrostek i - z powodu stanu zapalnego - spedzilem w szpitalu dwa tygodnie -- aktualnie z rany wyciekami jeszcze jakis plyn -- i mam bóle w okolicy miednicy --pulsujace z prawego do lewego boku - głownie jak chodze czy stoję -- co to moze być **?/ -- Przed operacja nie mialem takich bóli -- (mialem takie na poczatku -kiedy zaczynala sie sprawa z wyrostkiem) dziekuje za odpowiedz--pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 Trzeba w tej sprawie udać się na kontrolę do chirurga. Być może rana jest zakażona, w odczynie zapalnym wywołującym właśnie takie dolegliwości. To może wymagać odpowiedniego postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel Opublikowano 24 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2010 dziekuje -- chcialem tylko dodac -ze bóle są z tyłu prechodzą od prawego boku od leweko przez caly tył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość daniel Opublikowano 25 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2010 Witam ponownie - moj chirurg --nie wie skad te bóle -- proponuje ponowne badanie KT -- nie wiem ale mnie sie wydaje ze Pan chyba ma racje --ze to z powodu rany --cieknie z niej caly czas jakis plyn - ja sie zasklepi to bóle są silniejsze -- ale boli mnie z tylu, jak pisalem -- -Lekarz twierdzi ze z rany nie cieknie ropa --- no ale cos tam cieknie -- co robić ???????? poddac sie ponownemu badaniu KT ? to juz bedzie 3 w ciagu miesiaca -- pozdrawiam -- i z gory dziekuje za odpowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi