Gość Robert Opublikowano 14 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2010 Przewlekłe zapalenie błony śluzowej żołądka,części przedodźwiernikowej nieaktywne z zanikiem błony śluzowej i pełną metaplazją jelitową i dysplazją nabłonka stopnia mniejszego. Jakie są (mogą być) rokowania dotyczące leczenia takiego przypadku, czy wystarczą leki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Alina Opublikowano 15 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2010 Mam problem z żołądkim. Moja błona śluzowa żołądka jest miejscami przekrwiona i ma cechy przepukliny wślizgowej rozworu przełykowego.Nie wiem dlaczego.Ciągle boli mnie żołądek. Proszę o radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bernarda Opublikowano 16 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2010 w antrum wokół odżwiernika ogniska meteplastycznie zmienionej śluzówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi