Gość ALICJA Opublikowano 13 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2010 moja sześcioletnia corka od dwoch tygodni krwawi z odbytu,po konsultacji z lekarzem pierwszego kontaktu skierowano corke na podstawowe badania moczu i krwi,które okazały sie być prawidłowe.skierowano nas do specjalisty chirurga,który zbadał dziecko i stwierdził,że jest małe zgrubienie w odbycie na długości połowy palca. zlecono napary z rumianku i kory dębu przez trzy tyg.nadmieniam iż dziecko nie miewa boleści brzucha ani oklic.moje pytanie to:czy mam czekać te trzy tygodnie skoro krwawienie nie ustępuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Jeśli krwawienie w żaden sposób nie ustępuje i nadal utrzymuje się mimo stosowania się do zaleceń lekarskich radzę ponownie udać się na kontrolę do chirurga dziecięcego. Być może konieczna okaże się hospitalizacja i dodatkowe badania specjalistyczne (np. wziernikowanie odbytnicy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 nie czekac zglosic sie natychmiast do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ewelina Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Moze ktos mi udzielic odp... na pyt... co oznaczaja pęcherzyki u dziecka czy sa jakies zagrozenia??? czekam na odp.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość AGA Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Moja 6-cio letnia córka też ma krwawienia z odbytu od dwóch dni po weekendzie idę z nią do lekarza , bo wyczytałam że to mogą być pierwsze objawy raka jelit, strasznie się boje co mi powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi