Gość Arek Opublikowano 22 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2010 Cześć, rana po szwie otworzyła mi sie w połowie, druga połowa szwu jest jedynie troche szersza. Po wtórnym zszyciu rana goi się dobrze ale ta wcześniejsza jakoś mnie nie pokoi jest dziewnie zaczerwieniona w środku jest nawet bordowa również skóra z twardej zrobiła się miękka. Proszę o odp. z góry wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania. Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Ja miałam tak samo. Alee teraz jest już wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ania. Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 Nie ma się co martwić,musi się wszystko zagoić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Arek Opublikowano 26 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2010 aaa po jakim czasie wszystko było ok ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi