Gość Paweł Opublikowano 16 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2010 Witam. Lekarz rodzinny stwierdził u mnie przepuklinę w pachwinie i skierował do szpitala (miałem robione szczepienie na żółtaczkę itp). Szczerze mówiąc nigdy nie byłem w szpitalu i gdy dzisiaj byłem w nim, pokazałem w rejestracji kartę ze skierowaniem pani powiedziała że *Chłopaku cóż będziesz dziś leżał*, troche mnie to zdziwiło, bo to brzmi jakbym odrazu miał zabieg. Szczerze myśłałem że zbada mnie jakiś chirurg który ustali termin zabiegu. Ja kompletnie nie przygotowany wyszłem ze szpitala. I z tym wiąże sie moje pytanie, czy lekarz rodzinny może odrazu przepisać mnie do szpitala na zabieg ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2010 Tak lekarz rodzinny może bezpośrednio wystawić skierowanie do szpitala. Jednak w czasie ustalania terminu przyjęcia na zabieg powinien Pana zbadać chirurg i on dopiero zadecyduje o terminie zabiegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Art Opublikowano 29 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2012 ja mam skierowanie od lekarza rodzinnego byłem również u chirurga, który ustalił termin , nie wspomniał nic natomiast , że mam wykona jakiekolwiek badania.Czy wykonają mi wszystkie badania w dniu przyjęcia do szpitala? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mateusz Opublikowano 2 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2013 Lekarz rodzinny daje skierowanie do chirurga. Chirurg Cię bada i ustalacie wspólnie termin przyjęcia na oddział. Przynajmniej ja tak miałem. Sam zabieg nie jest bolesny, trzeba ciężko później wypoczywać ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi