Gość Adam Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 WItam ! czym mozliwe ze przy WZJG nie ma specialnych bolow? poza skurczami jelit przed wyproznieniem? Jak dusze lewa strone podbrzusza przy lewej miednicy to mnie kluje jelito.... ? czy tam lubi umiejscawiac sie WZJG? czy poza biegunkami mozna miec stolce uformowane) ale miekkiej konsystencj, bo ja mam wiekszosc takich i zazwyczaj sa jasno zolte i splaszczone z kawalkami niestawionego jedzenia. Nie trace na wadze, nie miewam tez goraczki. Dodam ze mam dziwne jakby pryszcze na ciele, bolace przy dotyku - zwlaszcza na plecach i rekach oraz bole kosci( zwlaszcza piszczeli) i ciagle zaczerwienione oczy jakby jakis stan zapalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 12 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2010 To co Pan odczuwa badając sobie okolicę lewego podbrzusza jest wynikiem ucisku jelita grubego i wynikiem WZJG. Stolce mogą być uformowane i luźne. Dodatkowe objawy są wynikiem chorób współistniejących z WZJG np. zapalenie stawów, rumień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kati Opublikowano 10 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2012 Koniecznie idź do onkologa. Takie objawy miał mój znajomy, wszyscy lekarze na zmianę leczyli go , albo na rumień , albo na inne choroby skórne lub zatrucia i złą pracę nerek. A okazało sie ,że to rak dawał przerzuty. Niepokojące są te bóle piszczeli.! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi