Gość Małgośka Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Bardzo Panu dziekuje za odpowiedz .Stosujemy dietę .Po pierwszym zabiegu który miał miejsce 31 lipca 2008 (usunięcie zgorzelinowego wyrostka z perforacją ) moja córka 31 sierpnia miała kolejny zabieg ( niedrozność jelit) od tego zabiegu nadal jest na diecie lekkostrawnej dziś mamy 2 listopad i nadal jest na diecie. Lecz ciagle gdzieś jest ta obawa aby to nie wróciło . Wiem ze im dłuzszy okres od zabiegu tym mniejsze prawdopodobienstwo wystąpienia kolejnych powikłań.Przy czym prosze mi powiedziec jak długo taki stan zagrożenia moze być ? Nie wiem rok dwa....... Pozdrawiam Małgoska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2008 Niestety, ale taki stan występuje do końca życia. Jest to nieuniknione. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gofia Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Ja 6 lat temu miałam zapalenie otrzewnej i perforacja jelita cienkiego. Na diecie lekkostrawnej byłam 1 rok, a przez 6 miesięcy nie mogłam biegac,skakać, jeździć na rowerze. Cały czas się boję,że będę mieć nawrót. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi