Gość Jacek Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam. Jestem 4 dni po wycięciu wyrostka robaczkowego. Moje pytanie brzmi : Czy mogę masturbować się i czy to nie zaszkodzi. Jeżeli tak to ile dni to operacji ??? jestem mężczyzną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Jak sie dobrze czujesz po zabiegu operacyjnym to możesz sie masturbować ale i kontrolować, żeby szwy pooperacyjne nie popękały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Można się już masturbować, nie ma przeciwwskazań. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xx Opublikowano 29 Maja 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2010 jak facet mi robił minetke to aż poskręcać mnie chciało taką miałam ochotę, ale trzeba uważać na brzuszek, podczas orgazmu mięśnie bardzo sie napinają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi