Gość Tomek Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Witam Otrzymałem oto taki wynik po pobraniu wycinka dna żołądka, fragmenta mucosae corporis ventriculi cum petechiae recentres Prosiłbym o przetłumaczenie gdyż wizytę mam dopiero 11 lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 fragmenty śluzówki trzony żołądka z wybroczynami świeżymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomek Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Dziękuję A co to oznacza na chłopski rozum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 To może oznaczać jakiś ostry stan zapalny lub śluzówka została uszkodzona w czasie pobierania wycinka. Trudno mi określić bez dokładnego opisu badania gastroskopowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi