Gość aleksandra Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 Witam, stosuje czopki doodbytnicze butapirazol na przypadlosc ginekologiczna. Podczas wiekszego wysilku zaobserwowalam na bieliznie dość spory wyciek dziwnej tresci, raczej przezroczystej z lekkim pomaranczowym odcieniem, rzadkiej jak woda o zapachu kału. Czy jest to skutek uboczny stosowania czopków czy coś mi dolega? Dodam ze nigdy wczesniej czegos takiego nie mialam ani nie mialam zadnych dolegliwosci zwiazanych z odbytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2010 To zapewne skutek stosowanych czopków. W każdym czopku oprócz leku (w minimalnej ilości zastosowanego, wchłaniającego się całkowicie) jest substancja balastowa, która może po upłynnieniu w cieple wewnątrz odbytu wydzielać się z odbytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kaku Opublikowano 28 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2012 Ja mam podobnie mam 10 lat mieszkam z babcią i dziadkiem. babcia zawsze na noc przed spaniem jak mam jakieś problemy wkłada mi w pupe czopek i odrazu idę spać.śpię w majtkach wiec gdy rano się obudziłem to na nich uwidziałem białą wydzieline.coś podobnego do twaroszka.PROSZE O POMOC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtaszek Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Mam podobnie jak kaku tylko ze ja mam brudne majtki po zastosowaniu czopków.Raz dostałem w tyłek od ojca za to że mam 12 lat a robie w portki.gdy weszedł do mojego pokoju to wyczuł że brzydko pachne i przyznałem sie ze narobiłem w portki a on kazał mi sie rozbierać aja zapytałem czemu, to on odp.że dostane za to że w tym wieku s*** w gacie jak niemowle.a ja zaczołem sie tłumaczyć lecz on mnie nie słuchał kazał mi ściągnąć spodnie i majtki i legnąć na łużko i on w tym momencie z dią pasek i zaczoł mnie bić.ale potem wszystko z ojcem sie wyjaśniło ale problem z brudnymi majtkami został. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Doradca Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Idź do lekarza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Wojtaszek Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Poco pogmera mi w d*** i nic nie znajdzie tylko niepotrzebnie sie przynim obnarzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Lola Opublikowano 29 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lutego 2012 Prosze bez wulgaryzmu jak jóż coś to pochwa albo c*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kololo334 Opublikowano 20 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2013 to jest poprostu siki zmieszane z czopkiem tez tak miałam lekarzsie jom smarowac rano i wieczorem i do lekarza on ci posmaru je cipke kilka razy ipomogło wienc ci nic nie dolega musisz isc musiec zostac w szpitalu 3 miesionce i po wszystkim tylko muszisz nosic pieluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość sss Opublikowano 17 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2020 xddd ja pierdole ludzie mają poważne problemy a dzieci trollują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi