Gość 16-latek z Wrocławia Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Zauwazylem, ze nad lewym jadrem mam jakas substancje, takie cos nie wiem jak to nazwac. Jak leze znika, czasem jest wieksze czasem mniejsze. Czytalem tutaj wiele, ze to moze byc przepuklina czy jakies zylki, ale w kazdym przypadku wysyla Pan do lekarza. Wiec stad moje pytanie. Nie chce o tym rozmawiac z rodzicami, bo byc moze to nic powaznego. Mam 16 lat. Czy moge sam udac sie do urologa? Jesli tak to ile by kosztowaly badania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Niestety bez rodziców się nie obejdzie. Musisz porozmawiać o tym z rodzicami, którzy powinni wiedzieć co się z Tobą dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Jeśli masz starsze rodzeństwo możesz udać się z nim na badanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 Rodzeństwo jeśli masz rodziców nie są Twoimi prawnymi opiekunami. Muszą to być rodzice lub rodzic. Badanie musi być wykonane w ich obecności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 16-latek z Wrocławia Opublikowano 29 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2008 a ile kosztuja badania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 30 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2008 Można udać się z pełnoletnim rodzeństwem, jeśli otrzyma ono upoważnienie od rodziców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi