Gość Dziewczyna Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 Witam.Otóż mój problem polega na tym,że od ok.1,5 roku co jakis czas(co kilka miesięcy) przez kilka dni tuż po oddaniu stolca krwawię z odbytu.Jest to czasami normalne krwawienie widoczne tylko na papierze,a czasami dość mocne,ale po podtarciu się już jest dobrze.Jednak ostatnio zaniepokoiło mnie to,ze wyskoczyło mi kilka takich kulek w odbycie.Są koloru takiego sinego,tzn.taki ciemny i wyskakują tylko podczas parcia na stolec,lecz po chwili cofają się samoistnie.Zaniepokoiło mnie wyskoczenie tych kulek-guzków.Mam 15 lat i kieruję pytanie czy to mogą być hemoroidy w tak młodym wieku?Rozmawiałam z rodzicami i podjęlismy decyzję,ze jeszcze trochę poczekamy,spróbujemy jakieę maści ,a jeżeli nie pomoże t dopiero skontaktujemy się z lekarzem.Proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dziewczyna Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 A dodam jeszcze,ze są miękkie i nie bolą podczas dotykania i innych objawów nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 16 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2012 idź do lekarza. Znajomej syn z pracy ma 15 lat i ma to samo -hemoroidy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 4 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2018 Choroby odbytu zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi