Gość pawel warszawa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Witam, dzis byłem u pobrania krwi, i dostałem wyniki. Nie które zdaje mi się że przekraczają normę. CRP -15,9 WBC - 13,4 PLT - 430 do chirurga na konsultacje ide dopiero w piatek, wiec czy to jest cos powaznego, czy to normalne? jestem 2 tyg po wycieciu wyrostka metoda laparoskopową. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Jeśli nie ma Pan żadnych dolegliwości po zabiegu to raczej wyniki nie budzą zbytniego niepokoju (niewielkie przekroczenie norm mogące być jeszcze następstwem przebytego zabiegu). Proszę udać się na kontrolę do chirurga według zaleceń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel warszawa Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 Dolegliwośći nie mam żadnych, myślałem że to bedzie z miesiac bolec, a tutaj wszystko dobrze. Dziekuje za szybką odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zdesperowana 20latka Opublikowano 29 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2010 co zrobic gdy okazalo sie ze mialam na wyrostku nowotwora zlosliwego zwanego *rakowiak* lub *karcenoid*, jakie podjac leczenie? co mam robic by sie upewnic ze nie jestem nadal chora? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi