Gość edyta Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Mam ganglion na prawym nadgarstku,musze go usunąć?miałam już zabieg sćiągający i na nowo mi wyszedł!mam mieć operacje pod pełną narkozą i zastanawiam się czy jest ona konieczna??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 21 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2010 Tylko wycięcie w całości ganglionu daje skuteczne wyleczenie zmiany. Trzeba poddać się temu zabiegowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Edyta Opublikowano 26 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2010 poddać się zabiegowi tak ale absolutnie nie jest to konieczne w ogólnej narkozie, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi