Gość Adam Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Moja dziewczyna operowana była w niedzielę 17.01 wieczorem czyli 3 doby temu. Rano po operacji (poniedziałek) czuła się świetnie i zaczęła nawet jeść (m.in. ziemniaki, gotowane warzywa), jednak w nocy zaczęła czuć się znacznie gorzej i wymiotować, co utrzymywało się przez cały wtorek. Dzisiaj (środa) znów obudziła się w lepszym stanie, znów coś zjadła, po czym została wypisana ze szpitala. Jednak od ok. południa sytuacja się pogorszyła (ponownie bóle i zawroty głowy, ból brzucha, wymioty). Czy to normalne? Dodam, że do szpitala trafiła już w czwartek, lekarze jednak długo zwlekali, nie mając pewności co do diagnozy. Po operacji nie dostała żadnych antybiotyków, dostaje jedynie leki przeciwbólowe. Proszę o pilną pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 20 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2010 Na pewno należy skonsultować objawy z lekarzem. Trudno powiedzieć czy przyczyną wymiotów jest jeszcze stan zapalny, reakcja na leki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Olo Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Normalny objaw po znieczuleniu ogólnym. Też tak miałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SYARYWYGA Opublikowano 11 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2012 A ja się pytam kto tak je i pije po operacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi