Gość kunegunda 70000 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Mam problem jakis czas temu podczas wyrywania włosków z okolic intymnych uszkodziłam sobie odbyt. potem nastąpiło krwawienie a pózniej pojawił sie mała krostka która z czasem urosła. najpierw miałam zaparcia a teraz gdy prowadze zdrowy styl zycia podczas oddawania kału czuje ból i świąd tj ktos by mi pchał cos wielkiego zemnie gdy spojze stolec jest mały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Trudno mi określić bez badania co się dzieje. Prawdopodobnie doszło do jakiegoś odczyny miejscowego zapalnego, być może to już ropień. Radzę w tej sprawie udać się do chirurga najlepiej proktologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kunegunda 70000 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 w mojej okolicy nie ma takich specjalistów czy zwyły lekarz da rade zbadać. ten świąd i ból mam od dwóch dni. a dziś poczółam jeszcze ból promieniójacy z odbytu do kości ogonowej . czy trzeba to wycinać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2010 Można oczywiście w tej sprawie udać się do lekarza rodzinnego. On po badaniu zadecyduje o dalszym sposobie postępowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi