Gość brydzia Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Dzien dobry. Mam pewien problem. Jestem po operacji wyrostka robaczkowego- ostre zapalenie wyrostka robaczkowego. Operacja byla robiona 26 grudnia 2009r, ale mialam krwiaka na ranie a okolo 12 dni po operacji mialam wyciek z rany. Lekarz kazal od dzisiaj myc rane szarym mydlem. Szwy zostaly sciagniete 10 dni po zabiegu. Moja siostra ma osiemnastke 30 stycznia i chcialam sie zapytac czy moge spozywac alkohol? Czy nic mi sie nie stanie? I jeszcze jedno pytanie.. Od Kiedy moge uprawiac seks? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 13 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2010 Tak, można już swobodnie spożywać alkohol. Seks po dwóch tygodniach od zabiegu można swobodnie uprawiać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi