Gość MARI Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 proszę o przetłumaczenie moich wyników badań egds. gastritis chronica, gr.minoris, reg.corporis et antralis. bulbitis chronica, gr.minoris. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 zapalenie przewlekłe błony śluzowej żołądka stopnia małego okolicy trzonu i przedodźwiernikowej zapalenie opuszki dwunastnicy stopnia małego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mari Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 dziękuje jestem bardzo wdzięczna za przetłumaczenie wyników badań. bardzo bardzo dziekuje. odnośnie mojej diagnozy myśle że nie jest nic poważnego???? wybieram sie do lekarza z wynikami ale moja pani doktor sama na zwolnieniu chorobowym, pujdę dopiero za tydzień. jeszcze raz dziękuje!!!!! bardzo bardzo bardzo pozdrawiam i miłego wieczoru zycze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2010 odnośnie mojej diagnozy myśle że nie jest nic poważnego? - diagnoza nie przedstawia nic groźnego, proszę się nie martwić, leczenie farmakologiczne powinno przynieść efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mari Opublikowano 16 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2010 dziekuje dziekuje dziekuje!!!!!! pozdrawiam serdecznie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ela Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zapalenie trzustki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Norbert Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2014 Cytosteatonecrosis balser partiom haemorrhagica telae adiposae Pęcherzyk zolciowy peri et cholecystitis gangraenosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi