Gość Paweł Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Około 2 miesięcy temu miałem przeprowadzoną operację laparoskopową wyrostka robaczkowego. W bliźnie czuje kucie. Zauważyłem w niej małą gulkę.Jak stoję to wychodzi ona na wierzch i mam odczucie jak by miała mi przebić skórę. Myślę że to może być zostawiony szew. Co mam zrobić? Dziękuję za odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 12 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2010 Trudno mi powiedzieć bez badania co może obecnie się dziać. Raczej nie wydaje mi się, że to pozostawiony szew. To być może przepuklina w bliźnie pooperacyjnej. Radzę w tej sprawie skonsultować się bezpośrednio z chirurgiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi