Gość Piotr Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Witam, nazywam się Piotr i mam 14 lat. Od niedawna zacząłem się bardziej interesować sprawami damsko - męskimi oraz moją seksualnością i chorobami narządów płciowych. Zauważyłem, że moje wędzidełko jest krótkie, ściąga trochę żołądź, ale nie tak drastycznie jak widziałem na zdjęciach w internecie. Czy w okresie dojrzewania wędzidełko może się jeszcze rozwinąć ? Czy powinienem poczekać jeszcze z 2 lata czy najlepiej już konsultować się z lekarzami i zamawiać zabieg? Dodam na koniec, że nie powoduje to schorzenie u mnie bólów przy ściąganiu napletka czy oddawaniu moczu, jednakże czasami ciężej mi schodzi napletek, muszę go nawilżyć i wtedy schodzi w mgnieniu oka. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Czy w okresie dojrzewania wędzidełko może się jeszcze rozwinąć ? - tak może być Czy powinienem poczekać jeszcze z 2 lata czy najlepiej już konsultować się z lekarzami i zamawiać zabieg? - radziłbym poczekać i rozćwiczyć napletek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 Na czym te ćwiczenia miałyby polegać ? Pod wodą go *zdejmować* ? I jeszcze jedno pytanie, od czego zależy to, że niektórym schodzi napletek podczas wzwodu a innym nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piotr Opublikowano 7 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2010 *Miałem na myśli automatyczne zejście napletka, nie z pomocą ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2018 Zobacz choroby penisa zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi