Gość Jendrek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Witam, mam duży problem w moim mniemaniu. otóż od jakiegoś czasu podczas i po wytrysku odczuwam pieczenie w penisie, do tego po wytrysku boli mnie również prawe jądro a zapach spermy jest mówiąc bez ogródek fatalny! Prosze o rade co to może być i jak to można wyleczyć. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Możliwe, że powodem jest stan zapalny najądrza lub jądra. Wskazuje na to zmiana zapachu spermy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jendrek Opublikowano 5 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2010 Jakie leki mogą pomóc na to schorzenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 6 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2010 O wprowadzeniu leków musi zadecydować lekarz prowadzący. Stosuje się antybiotyki i leki przeciwzapalne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość K Opublikowano 8 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2010 Jendrek. Moj partner ma to samo. I co u Ciebie ostatecznie wyszlo? Jest czym sie przejmowac? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość jendrek Opublikowano 28 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2010 K, Niestety nadal to mam, piecze mnie nawet w tym momęcie. Urolog bagatelizuje, i każe przyjśc za 6 mies. Pojde do innego moze coś poradzi. jak bede wiedział to dam znać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 26 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Choroby jąder dużo zdjęć http://www.bolimnie.com/anatomia/jader-jadra-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi