Gość Maria Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Od paru dni bolało mnie z prawej strony ale nie nad pępkiem ale bardziej niżej pachy. Trochę mnie mdliło i od paru dni nie miałam stolca. Mniej też jadłam. Myślałam że to wyrostek ale teraz prawie nic nie czuję i zatwardzenie minęło już mnie nie mdli czuję się dobrze. Czy jednak możliwe jest że mam wyrostek? Słyszałam że on strasznie boli a mnie np rano mniej bolało niż wieczorem i prawa strona brzucha a nie podbrzusza. Teraz nie boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Wyrostek robaczkowy występuje u wszystkich ludzi, jest narządem szczątkowym. U niektórych ludzi może być dłuższy, u innych krótszy. Ostre zapalenie wysrostka robaczkowego powinien wykluczyć/potwierdzić chirurg, więc w razie bólu w okolicy prawego dołu biodrowego należy skonsultować się ze specjalistą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi