Gość agnieszka Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witam mam zmiazdzone palce dloni dostawalam metronidazol i biodacyne teraz sama biodacyne od wypadku minelo 11 dni kiedy mozna powiedziec o tym ze jest juz dobrze i wszystko sie goi ? czy na pewno nie bedzie amputacji ?? ile trwa leczenie po zmiazdzeniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 O tym czy wszystko jest w porządku i proces gojenie jest prawidłowy można powiedzieć po około 2-3 tygodniach od wypadku. Mnie trudno określić czy gojenie jest prawidłowe nie badając Pani. Radzę w tej kwestii porozmawiać z chirurgiem, który Panią leczy. Zakończenie leczenia najczęściej następuje po 3-4 tygodniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 6 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2011 witam wlozylem koniec palca midzy drzwi i kto[ je zamknB chrupnelo pkB paznokiec rana powstaBa i ból. jestem w holandi a nie mam ubezpieczenia czy mam tego palca trzyma w lodzie i robi zimne kompresy jakie leki przyjmowa lub jakie okBady robi czy zioBowe bd dobre je|eli tak to jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi