Gość Natalia Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Ostatnim razem podczas kąpieli wyczułam po lewej stronie podbrzusza w okolicach jajników pewną gulkę... Zastanawiam się co to może być. Strasznie boje sie isc z tym do lekarza. Jeżeli jest pan w stanie odpowiedzieć mi na moj problem...bardzo bym prosiła o szybką odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 24 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2009 Na pewno w tej sprawie należy skontaktować się bezpośrednio z lekarzem. Bez badania trudno mi określić co to może być. Być może to powiększony węzeł chłonny, tłuszczak lub włókniak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Ola Opublikowano 19 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2011 Ja też dzisiaj wykryłam mały twardy guzek w tym samym miejscu, w dodatku boli.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość justyna Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Mam podobny problem nie dawno wyczułam dość spory guz w okolicach lewego jajnika jest bolesny i tkliwy.Jestem po dwóch cesarskich cięciach ostatnie było trzy lata temu -czy to mogą być zrosty?a może coś poważnego?Miałam też problemy z piersią,został usunięty guz wielkości orzecha rok pózniej miałam operowaną szyjkę macicy.Czy to może mieć coś wspólnego z tamtymi guzami?Czy to może być rak jajnika?Proszę o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi