Gość Iza Opublikowano 17 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2009 Witam! Chciałabym zapytać kiedy można uprawiać stosunek po operacji wyrostka robaczkowego?? Miałam 1 grudnia wycinany i co prawda mam dłuższą ranę,ponieważ Mi sprawdzali jelita,ponieważ nie miałam typowych objaw na wyrostek,ale miałam takiejak drętwienie nogi, wymioty i okazało się,że to był wyrostek robaczkowy,a bólów takich nie miałam,ponieważ był długi i ból rozprzestrzeniał się po jego długości. I teraz nie wiem z Moim partnerem czy już możemy uprawiać stosunek. Bardzo proszę o odpowiedż i z góry Bardzo dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Najlepiej odczekać 3-4 tygodnie od operacji. Co do większych wysiłków to można rozpocząc takie dopiero po 6 miesiącach od zabiegu (ryzyko powstania przepukliny pooperacyjnej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dziękuję za powyższą odpowiedż. A czym się objawia przepuklina pooperacyjna?? Jakie to są skutki,dolegliwości?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 patrz: http://www.echirurgia.pl/przepukliny/przepukliny_brzuszne.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Iza Opublikowano 19 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2009 Dziekuję za informację. Więc wolę poczekać 4 tygodnie. I czy po 4 tygodniach na 100% mozna bez problemu się kochać?? Czy nie ma wtedy prawa ta przepuklina wyjść?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi