Gość Wiola Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Mamy rudzień. miałam operację wew rzesniu, około 2-3 miesiące temu. czy mogę zacząć robić brzuszki? wiem ze sport mozna uprawiac mniej wiecej po meisiacu, ale brzuszki... napinam miesnie brzucha a to okolice blizny. czy nic mi sie nei stanie jesli zaczne codziennie robić brzuszki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 14 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2009 Jeśli blizna po operacji nie jest duża to można takie ćwiczenia już swobodnie wykonywać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość joanna Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 co mozna robic a czego nie wolno robic po wyjsciu ze szpital po 4 dniach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2010 Praktycznie można wszystko robić (oprócz podnoszenia ciężarów i nadmiernego napinania mięśni brzucha). Dieta tydzień po operacji lekkostrwana. Potem można powrócić do starych nawyków żywieniowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mdzix Opublikowano 10 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2010 miałam usunięty wyrostek jakiś tydzień temu, i cały czas kuje mnie 20 cm nad biodrem.. co to może być /?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 11 Stycznia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2010 To bardzo wczesny okres pooperacyjny. Takie dolegliwości mogą jeszcze występować i 2-3 tygodnie po zabiegu. Powinny powoli ustępować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomasz Opublikowano 18 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2010 Witam.jestem miesiac po operacji wysrostka,niestety przy sciaganiu szwów mi rozeszła sie cała rana,10 dni temu mialem załoznow szwy wtóne zbliazajace,czy ktos jest w stanie odpowiedziec kiedy bede mogł zaczac chodzic na siłównie lub zacząc delikatne treningi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Malwina Opublikowano 27 Grudnia 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2010 Ja jestem po operacji ponad miesiąc czy moge już zacząć robić bruszki jeżeli blizna jest dośc duża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pocieta*] Opublikowano 14 Stycznia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2011 hej, a co z jazdą na nartach miesiąc po operacji? rana (3cm) goi się narazie dobrze ale boje sie powikłań, bo zwolnienie z wf wypisane mam na 2 miesiące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marek Opublikowano 17 Lutego 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2011 nareszcie po operacji wyrostka, można lekko się poruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi