Gość Bogusława Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 W 2002 stwierdzono u mnie nowotwór piersi. Jestem pod ciągłą kontrolą onkologa. Dwa tygodnie temu przeprowadziłam badanie kontrolne USG piersi i lekarz stwierdził torbiel 1,7 mm na 2,3 mm. Przeprowadzoną miałam biopsję. Odebrałam dzisiaj wynik biopsji aspiracyjnej cienkoigłowej. Brzmi on: brak elementów komórkowych. Co to oznacza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Że to była właśnie torbiel i po ukłuciu jej uzyskano tylko treść płynną wypełniającą torbiel (czyli bez komórek). Trzeba teraz wykonać kontrolne USG celem oceny czy torbiel została zlikwidowana. O wszystkim musi zadecydować lekarz prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bogusława Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Serdecznie dziękuję, uspokoiłam się . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi