Gość aneta Opublikowano 1 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2009 Tydzień temu miałam uraz stopy, nie mam obrzęku, tylko zaczerwienie małego palca,i na tej kości małą gulkę, ale kuleje, mam ograniczoną ruchomość stawu skokowego(staw nie jest zaczerwieniony ani opuchnięty),mam ograniczona ruchomość palców stopy i przy próbach odczuwam duży dyskomfort, ale nie jest to ból. ból występuję tylko przy chodzeniu i promieniuje aż do łydki. czy powinnam udać się do lekarza, czy to tylko uraz i za jakiś czas samo wszystko dojdzie do siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Trzeba w tej sprawie udać się do lekarza. Być możę to skręcenie stawu skokowego. Może konieczne będzie wykonanie zdjęcia RTG. O tym zadecyduje lekarz po badaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawid Opublikowano 27 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2010 Ja mam od czwartku zerwane wiązadło i nie wiem czy to poważny uraz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Września 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2010 Tak to poważny uraz wymagający przynajmniej leczenia przez usztywnienie (gips), a nawet leczenie operacyjne. O tym jednak musi zadecydować ortopeda prowadzący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi