Gość Agnieszka Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Mam w rozpoznaniu napisane: Laesio menisci medialis partialis, syndroma PMP, synavitis genus sin. Czy mógłby Pan mi to przetłumaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 Uszkodzenie łąkotki przyśroddkowej- częściowe. Zapalenie błony maziowej kolana lewego. Nie wiem, lekarz miał na myśli pisząc *PMP*. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 16 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2008 To zespół fałdu przyśrodkowego-rzepkowego. Nadmierny przerost tego fałdu może dawać niewielkie dolegliwości, można go swobodnie wyciąć w czasie artroskopii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi