Skocz do zawartości
eChirurgia.pl
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki które...
Znajdź wyniki...
Gość ela

AST Alt

Rekomendowane odpowiedzi

Gość ela
AST 397,40norma9-48 ALT 233,20 norma 5-37 mocz ph 7,0 ciężar 1015 glukoza nieobecna białko nieobecne urobilinogen w normie ciała kietonowe nieobecne osad nabłonki poj. leukocyty 0-1 bakterie poj. erytrocyty nieobecne fosforany bardzo liczne OB 9 krew leukocyty 11.000 erytrocyty 4,73 hem.13,6 hematokryt 42,3 proszę o interpretację (bardzo)

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość stapler
Są to prawdopodobnie wykładniki uszkodzenia wątroby prawdopodobnie o podłożu zapalnym, gdyż zwiększona jest liczba leukocytów we krwi.

Udostępnij tę odpowiedź


Odnośnik do odpowiedzi
Udostępnij na innych stronach
Gość
Komentujesz jako gość. Jeśli posiadasz konto, zaloguj się.
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

  Maksymalnie dozwolone są tylko 75 emotikony.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.


×