Gość Kamil Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Mam 17 lat, i mam problem z napletkiem, otóż gdy mój penis nie znajduje się w zwodzie to mogę napletek swobodnie ściągać za żołądź bez bólu, natomiast gdy mój penis znajduje się w zwodzie w żaden sposób nie potrafię ściągnąć napletka za żołądź, czy to może być stulejka i czy będzie konieczne obrzezanie??? czy potrzebna jest wizyta u lekarza jeżeli tak to u jakiego, dodam jeszcze że załatwiam się normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 To być może niewielka stulejka lub raczej zbyt krótkie wędzidełko napletka. Najlepiej w tej sprawie skonsultować się z urologiem. Raczej zabieg obrzezania nie wchodzi w grę. Najwyżej niewielki zabieg plastyki napletka lub wędzidełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MAREK Opublikowano 29 Marca 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2010 tez tak mialem to samo ,ale zrobili mi plastyke i jest wszystko ok.lekarz mi kiedys ogladal malego ale nic nie mowil ze trzeba cos z tym zrobic wiec jak mialem 18 lat to sam poszedlem do chirurga dziececego i mi to zrobil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość marcin Opublikowano 18 Października 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2010 do jakiego lekarza mozna sie udac z takim problemem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość xyz Opublikowano 28 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2011 urologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mirek Opublikowano 11 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2011 Witam mam 26 lat Mam problem z napletkiem boli mnie jak sciagam skore z napletke w zwodzie co prawda schodzi ale jest to bol czy jest to rzecz normalny czy nalezy udac do lekarza ? bo w stanie spoczynku jest normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał Opublikowano 2 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2012 Miałem ten sam problem i radzę udać się do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi