Gość Paweł Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Witam serdecznie. Byłem dzisiaj w szpitalu,po rentgenie lekarz stwierdził ze mam: odłamanie fragmentu podstawy paliczka podstawowego 2palca reki lewej. Założono mi gips o długości 30cm-standardowy - biały W związku z tym zadaje pytanie: Czy jest możliwość założenia czegoś innego by się dobrze zrosło? W przeciągu tygodnia mam zacząć pracę,bardzo mi na niej zależy(czekam na nią pół roku) i chciałbym jak najbardziej ukryć niesprawność tej reki,by nie kuła oka pracodawcy(czyli by było to jak najmniej widoczne) Praca - przedstawiciel handlowy - * więc mógłbym zadbać by ręka nie była nadwyrężana. Bardzo proszę o pilną odpowiedz,gdyż od tej pracy zależy mój przyszły byt... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 Są gipsy syntetyczne, lekkie i twarde, cieńsze. Trzeba w tej sprawie udać się do poradni ortopedycznej, gdzie gips może być wymieniony. Gips należy sobie zakupić samemu. Jaki rodzaj gipsu - to doradzi Panu ortopeda (są różne). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Paweł Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 A czy według Pana badz innych osob ktore znaja sie na tym* jest mozliwość założenia jakiegos krotkiego gipsu...na dniach jade do ortopedy bede wiedzial cos wiecej.mysle caly czas pod katem pracy,by ukryc ta niesprawnosc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość pawel Opublikowano 29 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2009 bede wdzieczny za kazda pomoc, informacje i sugestie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi