Gość Sandra Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Miałam usuwany wyrostek robaczkowy z ropniem okołowyrostkowym. Lekarze powiedzieli,że w życiu nie widzieli czegoś gorszego. Miałam ,,wyciągane* z brzucha wiadro ropy. Później leżałam dwa tygodnie w szpitalu. Teraz zaczyna się czwarty piąty tydzień odkąd jestem w domu.Chodzę do szkoły. Chcę w najbliższym tygodniu pojechać na kręgle. Czy mogę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2009 Oczywiście można iśc na kręgle, jeśli będzie Pani używać najlżejszej kuli, grać bardziej technicznie niż wysiłkowo. Poza tym aby zapobiec wystąpieniu przepukliny pooperacyjnej można założyć specjalny pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi