Gość Basia Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Wynik badania z kolonoskopi brzmiał:Brodawkowaty rozrost z cechami neoplazji wewnatrz nabłąkowej duzego stopnia bez cech naciekania.Prosze o wyjasnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Cechy neoplazji oznaczają krok w kierunku nowotworzenia. Najlepiej usunąć taką zmianę wcześniej lub pozostawać pod stałą kontrolą lekarza. Decyzja o usunięciu zmiany należy przede wszystkim do Pani. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 27 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2009 badanie histopatologiczne wykazalo infiltratio cacinomatosa adenocarcinoma. jakie sa szanse na wyjscie z tego nowotworu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 rozpoznanie brzmi: naciek rakowy gruczolakoraka Jeśli zmiana jest niewielka dobrze ograniczona, nie przekracza ściany jelita rokowanie jest dobre. Taka zmiana wymaga leczenia operacyjnego. Dokładnie rokowaniu będzie można powiedzieć po operacji i wyniku badania histopatologicznego pooperacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Basia Opublikowano 28 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2009 Bardzo dziękuję za szybką odpowiedz.Nie podałam wcześniej ze niestety zmiana dotyczy otrzewnej i jest nieoperacyjna,Serdecznie pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość aniaaaa Opublikowano 15 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2014 witam mam pytanie na jednym z sutku wydobywa mi sie taka biala maż o nie przyjemnymj zapachu a do tego zauwazylam na nim takie czerwone kropki co to moze byc ?? nie biore tabletek nie jestem na nic chora miesiaczkuje regularnie prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi