Gość Dorota Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Witam Nadal nurtuje mnie kwestia mojego wyrostka. W lutym br miałam wycięty - stan przewlekły- od tamtego czasu caly czas boli mnie w miejscu blizny, dodatkowo bolał mnie żołądek (po gastroskopii przewlekły stan zapalny błon y sluzowej), Chodzi o to że boli mnie może nie blizna ale pod nią tak na wylot oraz do góry tak do woreczka, usg woreczka i watroby nic nie wykazało.Co może byc przyczyna - dodam ze jak robiłam brzuszki nie bolało bardziej ani mniej oraz ze bol nie jest non stop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 19 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2009 Ból niestety może być związany ze zrostami jakie powstały po operacji. Ból taki jest długotrwały i dokuczliwy. Są okresy nasilenia i łagodnienia bólu, bóle mogą być falowe, mogą być okresy bez bólowe. Jedynym sposobem leczenia są stosowane objawowo leki wzmagające lub zwalniające perystaltykę jelit w zależności od objawów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 20 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2009 Dziękuję za odpowieź - w takim razie będę cierpliwie czekać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dorota Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2009 A mam jeszcze jedno pytanie - czy wykonywanie ćwiczeń np brzuszków czy jazda na rowerze albo bieg nie będą ryzykowne?? Przy brzuszkach obawiam się ze skoro są zrosty to coś sie może naderwać czy pęknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Karolina Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2011 Hej wszytkim leżałam w spzitalu w styczniu w ferie wyszlam i po feriach jeden dzień wróciłam do spzitala z silnym bólem w prawym bokiem .. byłam już tam 5raz z wyrostkiem .. !! lekarze mowili ze to dojrzewanie .. !! ale na operacji okazalo sie ze to ostre zapalenie wyrostka oraz rozlewal sie powoli wyrostek ,, !!!! walczyłam o rzycię na operacji . bo moglam w kazdej chwili umrzeć operację miałam 16 lutego . o 13.45 a dzisiaj jest 23 kwietnia . a Rana boli mnie caly czas .. !! oSATNIO ZENDLałam na wf z bolu .. !!!!!!!!!!! ale zwolenieni z wf dostałam tylko na 1miesiąc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi