Gość Rafał Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Witam! Mam guz po zuchwą po prawej stronie od około 1 roku lecz teraz powiększył się i pobolewał. Byłem u Chirurga szczekowego który zrobił zdjęcie i okazało się że to jest guzek z kosci. lekarz skierował mnie do kliniki do Wrocławia ponieważ u mnie w miescie nie ma takiego oddziału aby mógł taki zabieg przeprowadzić i go usunąć.Lekarz nie określił jednak co to jest. Więc mam pytanie czy to cos poważnego że wysyła mnie do klinki? Czytałem trochę o zapaleniu kości żuchwy ale nie wiem czy to jest to. Mam tez kłopoty z zatkokami. Sam guz nie boli ale ucho i więzeł chłonny owszem po stronie guza. jestem tez przeziebiony. Na bierząco robię badania krwi i są w normie. Proszę bardzo o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 10 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2009 Bez wyniku badania trudno stwierdzić czym jest zmiana zlokalizowana na żuchwie. Węzeł chłonny powiększony jest odczynowo. Najlepiej konsultować się bezpośrednio z lekarzami, gdzie został Pan skierowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 14 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2009 http://img269.imageshack.us/img269/4176/zdjcier.jpg Link do zdjęcia. Bardzo proszę o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rafał Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2009 Witam. Byłem w klinice lekarz kazał zrobic ponowne przeswietlenie. Lekarz stwierdził ze to kstaniak konsultował się jeszcze z chirurgiem i stomatologiem.Mam pytanie czy nalezy go usunąć czy tez pozostawić i obserwowac czy nie ma zmian? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Artur Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2011 Witam. Jak się skończyła cała ta histaria? Mam podobny przypadek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi