Gość marta Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Witam..Mam pytanie choruje na nerki oraz mam do usunięcia nadżerkę.Od 2 lat boli mnie czasem pachwina z jeden i z drugiej strony oraz podbrzusze...A od wczoraj boli mnie z jednej i drugiej strony pachwina też, podbrzusze oraz do tego mi drętwieje noga prawa oraz jakby mi promieniowało od nerek przez bok do jajników.Czy to może być wyrostek??mam lekki ból ...a innych objawów nie mam może do tego jeszcze nie dobrze mi.Dziękuje z odp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 9 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2009 Raczej nie wskazują te dolegliwości na zapalenie wyrostka robaczkowego. Trzeba udać się bezpośrednio do lekarza celem dokładnego zbadania. Na początku trzeba wykluczyć przepuklinę pachwinową oraz kamicę układu moczowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi