Gość ASIA Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Witam mialam zrobione 1 usg i rezonans magnetyczny,z wyniku wynika ze sa to guzki (ogniska zapalne o malej gestosci)przynajmniej 5 a jeden ma 1,2cms spowodowane chlonniakiem lub sarkoidoza.Teraz czekam zeby zrobiono mi biopsje zeby mozna ustalic stadium choroby podkresle ze bylam juz w klinice hematologii i pobierano mi krew do roznych badan wiec ogolnie krew mam dobra.mam pytanie co mnie czeka dalej? mieszkam w Ireland a tu lekarze dzialaja troszke inaczej.pozdrawiam i prosze o odpowiedz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 8 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2009 Wszystko zależy od wyniku biopsji śledziony. W zależności od tego jaki będzie wynik takie podjęte będzie postępowanie. Być może tylko zakończy się leczenie usunięciem śledziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi