Gość Magda Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Od dwóch dni sypiam w nocy, w dzień, żeby tylko uciec od bólu. Oczuwam ból w plecach, który promieniuje do brzucha. Jakkolwiek nie nie porusze odzczuwam ból plecow, do tego mam mdłości , oddaje tylko mocz. W pozycji siedzącej bądź lezącej jest jeszcze gorzej. Spać mogę tylko na plecach, gdy obracam się na bok mdłośc są nie do zniesienia. Prosze o pomoc - co mi jest?? I czy to przejdzie czy musze isc do kliniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Trzeba na pewno z tym problemem udać się do lekarza bezpośrednio. Trudno mi określić bez badania co jest przyczyną dolegliwości bez badania (czy ból pochodzi od kręgosłupa czy ze strony jamy brzusznej). Po badaniu lekarz zadecyduje o dalszym sposobie postępowania (być może RTG kręgosłupa czy USG jamy brzusznej). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi