Gość Marta Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Witam. 10 lat temu usunięto mi operacyjnie kamienie z przewodu żółciowego. Od tamtego zdarzenia mam przewlekłe zaparcia (średnio raz na 3 dni oddaję stolec). Diety różnego rodzaju nie pomagają. Czasem wypicie 200-300 ml piwa pomaga mi się wypróżnić. Proszę o pomoc . . . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 5 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2009 Jeśli dieta z dużą zawartością błonnika, wysiłek fizyczny nie pomagają można stosować lakultozę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marta Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 Co to jest lakultoza ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 patrz: http://www.doz.pl/leki/p568-Lactulosum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 7 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2009 nie lakultoza tylko laktuloza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi