Gość Wiktor Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Witam, mam 15 lat i ogólnie wszystko wporządku z moimi narządami rozrodczymi, jednak mam male *ale*, nigdzie nie moglem znaleźć takiego problemu jak moj, dotyczy on prawdopodobnie mojego wedzidelka, gdy penis jest w stanie spoczynku caly napletek gładko schodzi, jednak podczas wzwodu, napletek schodzi JEDYNIE z żołędzia, nie da rady ściągnąć go w pelni (widzialem na filmach jak faceci w zwodzie maja ściągnięty caly napletek) Gdy chce sciagnac go bardziej to nie da rady bo wedzidelko sie napina, probowalem to ćwiczyć, lecz bez rezultatów, powinienem cos z tym zrobic ? jesli tak to do kogo sie udac ? Bardzo proszę o odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość haemophilus Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Najlepiej udać się do urologa. W tym wypadku konieczne jest chirurgiczne wydłużenie wędzidełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Zobacz choroby penisa, napletka zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/penis-pracie-czlonek-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi