Gość Mariusz Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Mam 35 lat w badaniu USG jamy brzusznej opisano pęcherzyk żółciowy o pogrubionych ścianach, wypełniony złogami o średnicy do 5mm. Chirurg z przychodni skierował mnie w trybie pilnym do szpitala. W szpitalu powiedziano że to jest operacja planowana lecz ze względu na remont 4 z 6 sal operacyjnych nie mogą mnie przyjąć.Mam czekać na ostry ból i wtedy będe operowany. Dwa dni temu miałem osty ból brzucha oraz pleców. Po zastrzykach przeszło. Obecnie ból występuje ale nie jest taki uciążliwy. Nie jestem jeszcze zaszczepiony przed zółtaczką. Zaczołem stosować dietę. Co robić, czy spróbować w innym szpitalu. Czy czekanie nie zaszkodzi i nie doprowadzi do jakiś powikłań. Lekarze nie przepisał mi żadnych lekarst. Proszę o poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 3 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2009 Radzę poszukać miejsca w innym szpitalu - długotrwałe oczekiwanie na zabieg w przypadku nawrotów kolki żółciowej nie jest wskazane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi