Gość Adrian355 Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Dzień Dobry. Mam 16 lat (w tym roku będzie 17). Jestem po operacji żylaka powrózka nasiennego po stronie lewej. Dzisiaj minął tydzień. Żylak ,,oklapł*, ja prócz bóli w okolicach szwu czuje się świetnie. Ale mam mały problem. Tam gdzie są ,,pozostałości* tego żylaka odczuwam lekki ból przy dotyku, gwałtownych ruchach i gdy nie umiejętnie założę nogę na nogę. Moje pytanie jest takie: Czy tak ma być ? Czy to minie ? Czy są to objawy jakiegoś skutku ubocznego ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Taki ból może jeszcze występować w przeciągu miesiąca do dwóch, ale powinien powoli się wycofywać. W razie utrzymywani się bólu lub jego nasilenia należy pójść na kontrolę do urologa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Adrian355 Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Dziękuję za szybka odpowiedź. Jednak mam jeszcze jedno pytanie. Ból jakby ucichł. Stał się prawie nie wyczuwalny. Natomiast mam taki problem że moszna stała się taka jakby ,,napięta*. nie jest ogromna ale jednak mnie to martwi... czy tak ma teraz być lub przez pewien czas ?? Czy to kolejny problem związany z zabiegiem?? Szczerze gdybym to wszystko przemyślał nigdy nie zgodził bym się na ten zabieg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 4 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2009 Dokładną odpowiedź na pewno uzyska Pan po konsultacji u urologa. Bez badania nie mogę na takie pytania odpowiadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi