Gość karol Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Od 5 dni biore czopki na zylaki i zmiany zapalne odbytu. Oprocz tego tabletki dosutnie. Czy jest możliwosc ze przez te czopki wybobywa mi sie biala substancja z bialymi grudkami podczas wyprozniania sie. Zauwazylem to dopiero 1 raz. Czopki sa brazowe. Nie bylem jeszcze u proktologa a u lekarza rodzinnego ktory podejrzewa ze moga to byc hemoroidy. Jest moliwosc ze to jakies zapalenie odbytu wywolane dlugotrwalym stresem i biegunkami??. Moje objawy przed zastosowaniem lekarstw to niewielka ilosc krwi na papierze co ok 3 raz oraz pieczenie ktore minelo samo po ok 4-5 dniach przed zastasowaniem lekarstw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 Trudno mi określić dokładnie co może być przyczyna obecnego stanu Pana zdrowia bez badania. Czopki mogą powodować zmianę koloru i konsystencji stolca. Oczywiście dopiero badani proktologiczne wyjaśni dokładnie przyczynę Pana dolegliwości. Aby stwierdzić żylaki odbytu wystarczy zwykłe badanie przez odbyt palcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dodano Opublikowano 12 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2018 Zobacz odbyt choroby zdjęcia http://www.bolimnie.com/anatomia/odbyt-choroby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi