Gość Marcin Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Witam, od kilku lat leczyłem się na stan zapalny napletka, stosowałem różnego rodzaju maści i w końcu zdecydowałem się na wycięcie chorej części napletka, i mam pytanie, czy może mi Pan wyjaśnić co oznacza termin Posteritis chronica dispersa focalis?? otrzymałem go po zbadainu histopatologicznym wyciętego napletka , a czy stan zapalny może powrócić?? trochę się tego obawiam gdyż tak w okolicy 3mm w górę od blizny aż do żołędzi jest jakby czerwony pasek i boli;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość stapler Opublikowano 1 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2009 Nie ma takiego słowa po łacinie posteritis - czy aby tak na pewno jest napisane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 tak, sprawdziłem dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marcin Opublikowano 2 Listopada 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2009 czy możesz mi Pan przetłumaczyć pozostałą część tekstu?? byłbym wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi