Gość dorota Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Mam 25 lat pracuje jako kelnerka.Od kilku lat 3-4 milam dosyc widoczny żylak na prawej nodze praeie wogule mi nie dokuczal wczesniej ale od paru miesiecy 4-5wyszly mi kolejne aż po za kolano okolo 20-30 cm i zaczely mnie bolec aż moge ustac na nodze a mometami czuje mocne uklucia w niektórych miejscach.bylam skonsultowac to z lekarzem i on zaproponowal mi leczenie ponczochami 1stopnia i dal skierowanie na operacje z poczatku pomyslalam problem z glowy operacja i koniec ale teraz mam dóże wątpliwosci związane z tą operacją zaczelam robic wywiad z osobami po operacji i one wcale nie są zadowolone maja dalej bolesci a nawet wiekrze prosze o danie mi jakis wkazuwek na temat operacji jakie są rezultaty i jak dlugo moze potrwac leczenie tzw.domowe czyli masarze rajstopy ruch dziękuje Dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość medicus Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2008 Zalecam operacje,nie jest tak jak ludzie opowiadają,3 dni w szpitalu i zwolnieni lekarskim będzie dobrze,jednak praca pani predysponuje do żylaków,które mogą pwstawać w innch miejscach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość anna Opublikowano 12 Lipca 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2009 mi pomógł w puchnięciu nóg bioenergoterapeuta. oczywiscie bralam leki, ale po bioterapii problem sie skonczyl natychmiast. ten pan przyjmuje www.piotrgonciarz.republika.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi